Informatie aanvragen

Oplossingen op maat, maximaal ontzorgd.

Daag ons gerust uit met uw transportvraag. Wij luisteren goed naar uw cruciale factoren zoals tijd, bestemming, omvang, complexiteit en kwetsbaarheid. Deze vertalen wij naar een transportoplossing op maat. Onze kennis ván en onafhankelijke toegang tót alle modaliteiten bieden u praktische transportoplossingen voor industriële kapitaalgoederen, projectlading en special cargo.

Over zee, door de lucht en over land bieden wij een oplossing op maat voor zelfs de meest complexe logistieke uitdaging. Zoals voor uw industriële machines, denk aan bakkerijmachines en material handling apparatuur, tot en met grootformaat bouwmaterialen. Dicht bij huis, maar vooral ook intercontinentaal. We nemen zowel verantwoording als de leiding en borgen dat alles veilig en op tijd verloopt. U kunt zich concentreren op uw core business en bent maximaal ontzorgd.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Leg uw transportuitdaging gerust bij ons neer. In een vrijblijvend gesprek informeren wij u over onze logistieke oplossingen voor industriële kapitaalgoederen, projectlading en special cargo.

Varekamp Project Services B.V.

Rotterdam


Postadres

Postbus 23146

3001 KC Rotterdam


Bezoekadres

Parkstraat 6

3016 BD Rotterdam


T +31(0)10 - 436 77 17

F +31(0)10 - 436 16 78

exp@vpservices.nl

KvK 08047069


Klik hier om uw route te plannen