• Op tijd

  • Onbeschadigd

  • Flexibel

Wat Meilink biedt aan

VPS klanten

Meilink is dé professionele partner in Nederland voor het veilig verpakken van kapitaalgoederen. De industriële verpakkingen zijn gebaseerd op uitgekiend design en optimalisatie. Wat Meilink voor veeleisende opdrachtgevers hoogwaardig verpakt, vervoeren wij vervolgens vlekkeloos. Door de samenwerking met Meilink kunnen wij in één moeite door de industriële verpakking voor uw product regelen. Dan weet u zeker dat alles goed verpakt en tijdig aankomt.

Internationaal netwerk

INPRO Group

Meilink is lid van INPRO, een internationaal netwerk van onafhankelijke export packers, afkomstig uit alle geïndustrialiseerde landen van de wereld. Variërend van landen in West-Europa, Noord- en Zuid-Amerika tot en met Zuid-Afrika, India, China, de Arabische Emiraten en meer. Via Meilink heeft VPS direct toegang tot dit netwerk. Deze samenwerking biedt u integrale oplossingen voor zowel uw verpakkings- als vervoersvraagstukken. Geen enkele andere expediteur in Nederland biedt u deze bijzondere expertise.

U heeft het natuurlijk al bovenin elke webpagina zien staan: op Tijd, Onbeschadigd, Flexibel, kort gezegd TOF. Deze kernbegrippen vloeien voort uit Meilink Cares, de waarborg voor kwaliteit en onze drijfveer om zorg uit handen te nemen met het onbeschadigd, tijdig en gebruiksklaar afleveren van kapitaalgoederen, waar dan ook ter wereld.

Waarom klanten voor VPS kiezen:

  1. Bewaken van uw leveringsbetrouwbaarheid
  2. Uiterste flexibiliteit door mee te bewegen met uw planning
  3. De juiste oplossing tegen de laagste totale ketenkosten
  4. Naadloze aansluiting op uw organisatie en processen
  5. Eén verkoper/adviseur als uw vaste aanspreekpunt
  6. Projectmanagement voor coördinatie en uitvoering
  7. Ondersteuning voor alles fasen: van ontwerp tot eindbestemming

Waarmee kunnen we u helpen?

Vraag een offerte aan!

Of neem contact met ons op:

+31 (0)10 - 43 677 17

Wat klanten zeggen

“Met VPS weten wij waar wij aan toe zijn. Als er iets misgaat, zijn zij de eerste die het melden. Vervolgens pakken ze meteen door om het op te lossen.”